Aberlour, 16 years 70cl

€ 77,50
Niet op voorraad

Gedurende de twee eeuwen sinds de oprichting heeft Aberlour een aantal verschrikkelijke branden moeten doorstaan. De distilleerderij is echter iedere keer wederopgebouwd. De huidige Aberlour distilleerderij is het geesteskind van James Fleming. Het water komt uit de St. Drostan’s Well, een waterbron die op het terrein van de distilleerderij ligt. Aberlour staat tegenwoordig bekend om whisky die voor een belangrijk deel op sherryvaten rijpt. Een voorbeeld hiervan is de Aberlour, 16 Y, een whisky die altijd in de smaak valt en al veel whiskyliefhebbers heeft verblijd.

Aberlour, 16 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Aberlour. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aberlour, 16 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aberlour
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 16 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%