Aerstone, 10 years - Land Cask 70cl

€ 24,99
Op voorraad

Het doel van de Aerstone Single Malts is om de taal rondom de smaak van whisky te vereenvoudigen. Aerstone 10 Y Land Cask is een rokerige single malt dankzij het gebruik van turf uit de Schotse Hooglanden. De whisky rijpte bovendien in landinwaarts gelegen pakhuizen. Hoewel het niet expliciet op het label staat, is de Aerstone 10 Y – Land Cask gemaakt bij Ailsa Bay, een innovatieve distilleerderij in de Schotse Laaglanden.

Aerstone, 10 Y - Land Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Aerstone. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aerstone, 10 Y - Land Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aerstone
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%