Bacardi - Carta Fuego 1 liter

€ 20,50
Niet meer leverbaar

Fuego is het Spaanse woord voor ‘vuur’, een term die erg toepasselijk is voor de Bacardí Carta Fuego. Deze ‘spiced rum’ heeft minimaal een jaar gerijpt in geroosterde vaten van Amerikaans eikenhout. De kruidige smaak is afkomstige van een geheime kruidenmix. Probeer de Bacardí Carta Fuego vooral eens met cola — en als je durft kan je zelfs een paar druppels Tabasco toevoegen!

Bacardi - Carta Fuego Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Carta Fuego.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%