Benromach, 10 years 70cl

€ 39,50
Niet op voorraad

De rijping van deze whisky vindt plaats op een combinatie van 80% bourbon vaten en 20% Sherry hogsheads. Goud. Mooie Sherry-aroma’s met gedroogd fruit, noten, chocolade, fijne kruiden, groene appels en een hint van turfrook. De smaak geeft Sherry tonen met lichte turf en hints van framboos, bramen en romige mout met mooie zoete sherrytonen en lichte rook in de finish.

Benromach, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Benromach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Benromach, 10 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Benromach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%