Benromach - Contrasts: Organic 70cl

€ 39,99
Niet op voorraad

Toen de Benromach Organic jaren geleden voor het eerst op de markt verscheen, was het een unieke whisky. Tegenwoordig is de Benromach - Contrasts: Organic nog steeds bijzonder. Deze whisky is gemaakt van biologisch gecertificeerde Schotse gerst en rijpte daarna in nieuwe vaten van Amerikaans eikenhout. Anders dan andere Benromach, maar minstens zo lekker.

Benromach - Contrasts: Organic Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Benromach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Benromach - Contrasts: Organic.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Benromach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%