Benromach - Chateau Cissac, 2010 70cl

€ 48,99
Niet op voorraad

De kleinste distilleerderij van de Speyside, maar wel een distilleerderij met een missie. Benromach maakt whisky zoals vroeger, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Af en toe brengen ze een Wood Finish uit, zoals deze Chateau Cissac. Een gelimiteerde botteling, nagerijpt op de prachtige vaten waarin de Chateau Cissac, een rode wijn van grote klasse uit de Haut Médoc, ooit rijpte.

Benromach - Chateau Cissac, 2010 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Benromach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Benromach - Chateau Cissac, 2010.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Benromach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%