Benromach, 10 years - Gift Pack with Notes 70cl

€ 39,50
Niet meer leverbaar

Benromach is een van de kleinere distilleerderijen in de Schotse Speyside-regio, maar hun whisky staat hoog in aanzien. De Benromach 10 Y wordt gezien als een van de betere single malts in zijn prijsniveau. De traditionele smaak kenmerkt zich door subtiele rook en een zachte invloed van sherryvaten. In deze geschenkverpakking zit ook een notitieboekje, zodat je niet alleen van je whisky kunt genieten, maar ook je gedachten op papier kunt zetten.

Benromach, 10 Y - Gift Pack with Notes Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Benromach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Benromach, 10 Y - Gift Pack with Notes.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Benromach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%