Benromach - Red Door Winter Botanicals 70cl

€ 34,50
Niet op voorraad

Benromach Red Door Gin is vernoemd naar de iconische rode deuren van de distilleerderij. Deze Schotse Highland Gin is geïnspireerd op de omliggende bergen, bossen en kust. Red Door Gin wordt gemaakt in Peggy, een kleine koperen ketel, en op smaak gebracht met botanicals zoals jeneverbes, heide, lijsterbes en duindoorn.

Benromach - Red Door Winter Botanicals Gin is een heerlijke Gin van het merk Benromach. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Scotland en is gebotteld op 45 % alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Benromach - Red Door Winter Botanicals.

Desondanks de naamLondon Dry Gin, hoeft het niet altijd in London gemaakt te worden. Het is wellicht de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon Dry zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Benromach
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%