Cotswolds - Odyssey Barley 2017 70cl

€ 44,99
Niet op voorraad

De Cotswolds-distilleerderij is een van de veelbelovendste nieuwe distilleerderijen in het Verenigd Koninkrijk. De nadruk ligt op kwaliteit, niet op kwantiteit. Het is een aanpak die Cotswolds veel fans heeft opgeleverd sinds de oprichting in 2014. De eerste whisky werd twee jaar geleden uitgebracht en was een enorm succes. Met de Cotswolds - Odyssey Barley bouwt de distilleerderij verder aan zijn reputatie. Deze single malt rijpte in ex-Bourbonvaten en voormalige rodewijnvaten, en levert bewijs dat jonge whisky enorm goed kan zijn.

Cotswolds - Odyssey Barley 2017 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cotsworld. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cotswolds - Odyssey Barley 2017.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cotswolds
Categorie Single Malt
Land Engeland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%