Jameson - Signature Reserve 1 liter

€ 51,50
Niet meer leverbaar

Het verhaal van Jameson begon in 1780 toen de Schotse zakenman John Jameson de Bow Street Distillery in Dublin kocht. John distilleerde zijn belangrijkste merk whisky, Jameson 3 maal, terwijl de meeste anderen 2 maal werden gedistilleerd; volgens hem resulterend in een gladder product. Het duurde niet lang voordat Jameson internationaal populair werd en het is nu 's werelds grootste Ierse whiskymerk. Deze Jameson Signature Reserve is een unieke combinatie van een hoog pot-still gehalte en rijping op Oloroso-sherry vaten en een klein deel van Amerikaans eiken.

Jameson - Signature Reserve Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jameson. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jameson - Signature Reserve.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jameson
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%