GlenDronach - Traditionally Peated 70cl

€ 42,99
Op voorraad

GlenDronach staat vooral bekend om hun rijke, sherrygerijpte whisky’s. Maar in de 19e eeuw werd de gerst bij GlenDronach met turf gedroogd. Dat leidde tot een rokerige whisky, wat destijds veel gebruikelijker was dan nu. De GlenDronach Traditionally Peated is een erfenis uit die tijd. Deze single malt is gemaakt met geturfde gerst en vakkundig samengesteld door masterblender Rachel Barrie. Voor de GlenDronach Traditionally Peated koos ze een combinatie van Oloroso, Pedro Ximénez en portvaten.

GlenDronach - Traditionally Peated Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glendronach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke GlenDronach - Traditionally Peated.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glendronach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%