Whyte & Mackay - Blended Scotch 1 liter

€ 18,99
Niet op voorraad

Whyte & Mackay is een Schotse blended whisky die van 41 verschillende malt- en graanwhisky’s is gemaakt, afkomstig uit de Highlands en Speyside. Deze whisky’s ondergaan het kenmerkende drievoudige rijpingsproces van Whyte & Mackay. Oorspronkelijk rijpen ze apart, maar de maltwhisky’s worden samengebracht in ex-sherryvaten.

Whyte & Mackay - Blended Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Whyte and Mackay. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Whyte & Mackay - Blended Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Whyte and Mackay
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%