Benromach - Peat Smoke 2004 70cl

€ 40,50
Niet meer leverbaar

Geturfde Benromach single malt volledig gerijpt in first-fill American bourbon barrels. Met 53 ppm een stevig geturfde whisky! Gedistilleerd in 2004 en gebotteld in 2012.

Benromach - Peat Smoke 2004 | !!!whisky.nl!!! Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Benromach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Benromach - Peat Smoke 2004 | !!!whisky.nl!!!.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Benromach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%