Benromach - Triple Distilled 70cl

€ 42,99
Niet meer leverbaar

Benromach stamt al uit 1898, maar is weer tot leven gebracht door de Urquhart-familie, die de distilleerderij in 1993 kocht. De distilleerderij was destijds alweer 10 jaar gesloten. Benromach is een van de weinige distilleerderijen in Schotland die nog steeds traditionele methodes gebruikt. Er komt geen automatisering aan te pas, en de whisky staat bekend om zijn traditionele smaakprofiel, geïnspireerd op Speyside whisky’s uit de jaren ’50 en ’60. Normaal gesproken distilleren ze hun whisky twee keer, maar voor de Benromach - Triple Distilled maken ze een uitzondering.

Benromach - Triple Distilled Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Benromach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Benromach - Triple Distilled .

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Benromach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50%