Cardhu, 12 years - Pocket Scotch 200ml

€ 9,99
Op voorraad

Cardhu 12 Y – Pocket Scotch is de perfecte draagbare whisky. Het is dezelfde geweldige single malt whisky die je gewend bent, maar nu verkrijgbaar in een kleine verpakking van 20cl die bijna onbreekbaar is. Neem ‘m mee op wandelingen, tijdens een gezellige avond rond een kampvuur of naar sociale bijeenkomsten die een infusie van heerlijke single malt Scotch whisky kunnen gebruiken.

Cardhu, 12 Y - Pocket Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cardhu. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cardhu, 12 Y - Pocket Scotch.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cardhu
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 200ml
Alcoholpercentage 40%