Cardhu, 12 Y Gift Pack 70cl

€ 48,99
Niet op voorraad

Cardhu 12 Y is een verleidelijke en zijdezachte whisky die minstens 12 jaar heeft gerijpt in eikenhoutenvaten. Cardhu is enorm belangrijk voor de blends van Johnnie Walker, maar is op zichzelf ook een indrukwekkende singlemaltwhisky. Deze Speyside-distilleerderij bestaat al bijna 200 jaar, maar werd het spirituele thuis van Johnnie Walker toen het in 1893 werd gekocht door moederbedrijf John Walker & Sons. De Cardhu 12 Y is een klassieke Speyside-whisky. Deze cadeauverpakking is inclusief twee tumblers.

Cardhu, 12 Y Gift Pack Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cardhu. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cardhu, 12 Y Gift Pack.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cardhu
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%