Bacardi - Carta Fuego, Shot Glasses Gift 70cl

€ 20,50
Niet op voorraad

Bacardi Fuego is een kruidige alcoholische drank van de bekendste rummakers ter wereld. Het is de hete kaneelsmaak die in het oog springt. Bacardi Fuego rijpt minstens 1 jaar in eikenhoutenvaten en daarna nog gefilterd door houtskool. De shotglaasjes in deze cadeauverpakking zijn perfect om Bacardi Fuego mee te drinken.

Bacardi - Carta Fuego, Shot Glasses Gift Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Carta Fuego, Shot Glasses Gift.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%