Cardhu, 11 years - Special Release 2020 70cl

€ 81,99
Niet op voorraad

Cardhu staat ook wel bekend als de Koningin van de Speyside. Deze distilleerderij produceert een rijke, gulle whisky die veel overeenkomsten vertoond met de hardwerkende oprichter, Helen Cumming. De Cardhu 11 Y is onderdeel van de Diageo Special Releases 2020 en rijpte in refill, nieuwe en ex-bourbonvaten van Amerikaans eiken. Die rijping geeft deze gelimiteerde single malt een bloemige, zoete smaak en kruidige intensiteit.

Cardhu, 11 Y - Special Release 2020 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cardhu. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 56% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cardhu, 11 Y - Special Release 2020.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cardhu
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 11 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 56%