Cardhu - Gold Reserve 70cl

€ 33,50
Op voorraad

Cardhu is afkomstig uit een van de oudste distilleerderijen in Speyside, die al ruim 200 jaar zijn gevestigd aan de voet van de heuvels bij de rivier Spey. Leden van de Cardhu-whiskyfamilie hebben een levendig karakter en verrassen met elke slok. Opvallende honing op de neus met helder, stevig graan, gevolgd door een rijke malt. Vervolgens komt exotisch fruit, met mango en kiwi. Een beetje grasachtig en een lichte toon van turf, ver op de achtergrond. Komt groots binnen met een grote golf rijpe malt, die kruidige tonen en een vleugje vanille met zich meebrengt. Ver op de achtergrond lijkt sprake te zijn van een klein beetje turf. Zachte, bevredigende afdronk. Onze Master Blender heeft de vaten met zorg gekozen om een zoete malt whisky samen te stellen met stille, kruidige afdronk, om van te watertanden. Gold Reserve is fruitiger en warmer dan de klassieke 12 Year Old. De eerste zoetheid wordt afgesneden door frisse sinaasappelschil, gevolgd door een subtiele, minerale droogheid. Cardhu Gold Reserve is een geweldige keuze als zoeter aperitief. Cardhu Gold Reserve wordt prachtig gepresenteerd in een luxe gouden verpakking en is het perfecte geschenk voor iedere wkiskyliefhebber.

Cardhu - Gold Reserve Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cardhu. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cardhu - Gold Reserve.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cardhu
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%